Phil Collins Fanclub

greenspun.com : LUSENET : Dance Into The World Of... : One Thread

Hallo allemaal,

Ik ben een beetje de mogelijkheden aan het bekijken om een Nederlandstallige Phil Collins Fanclub te beginnen. Ik heb o.a. al naar Atlantic-Records geschreven. Nou is mijn vraag aan jullie of hier behoefte aan is? De bedoeling van de fanclub is om een aantal keren per jaar een fanblad uit te geven en om af en toe eens een fanmeeting te organiseren. Ook ben ik op zoek naar mensen die mij hiermee willen helpen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe minder werk het per persoon is.

Ik hoor het graag!

Ed.

-- Ed (webmaster@philcollins-fanpage.nl), September 12, 1998

Answers

Hoi, dat lijkt me een heel goed idee. Vooral omdat er waarschijnlijk best wel veel mensen zijn die dit willen. Perfekt!! Meehelpen wil ik ook wel, meel maar over details. Groeten Henry

-- Henry van 't Ende (pearle.marine@wxs.nl), September 23, 1998.

Ja, steengoed id om een fanclub op te richten !! Ik ken weinin mensen van m'n leeftijd die er van houden, maar degene die er van houden zijn dan ook echte fans en daar gaat het om. Voor je site: als het goed is kan ik zelf serveren over een paar maanden en dan kan ik al zijn muziek in mp3 formaat omzetten en dan op het www zetten. maak ik een speciaal gedeelte in samenwerking met jou zodat je via jou site vloeiend over kan gaan naar het mp3 download gedeelte bij mij.... id misschien ??

GRoetjes,,

JAap alias PioNeeR

-- JK v. Diepenbrugge (pioneer@igr.nl), October 07, 1998.


Hoi Ed, Ik weet niet of we dit al eens hebben gemaild maar we willen je er graag bij helpen! Iets van de ledenadministratie o.i.d. kan altijd geregeld worden. Tot horens/mails Anneke & Jos.

-- Anneke & Jos Meinen (meinjos@gironet.nl), November 30, 1998.

Moderation questions? read the FAQ