Versies van 'In the air tonight'?

greenspun.com : LUSENET : Dance Into The World Of... : One Thread

Hallo beste zielsverwanten! Ik ben een enorme Phil Collins en Genesis fan, vooral het nummer In the air tonight vind ik helemaal geweldig! Nu zijn daar verschillende versies van. Ik heb al de Extended version, de '88 Remix, een paar live versies (o.a. van Serious Hits live en de Live and loose in Paris-DVD) en de versie met Lil'Kim op Urban Renewal. Zijn er nog meer versies en remixes van te verkrijgen??? Alvast heel erg bedankt!

En dan iets over Genesis: Zijn er nog ergens de albums Seconds Out, Three sides live en Genesis Live (uit 1973) te koop? Mijn plaatselijke cd-winkel kan ze alleen nog maar bestellen... Uit Japan!!! Ook hierbij alvast bedankt!!!

Groetjes van Walter.

-- Walter ten Dijke (Walter_ten_Dijke@hotmail.com), June 03, 2001

Answers

beste walter,

Misschien moet je eens uitkijken naar de single no matter who van phil collins daar staat een unplugged versie van in the air op. Voor je vraag waar je die genesis cds kan kopen, kijk eens bij free recordshop en eventueel bij wat kleinere cd zaken die ook tweede hands cds verkopen dan kom je hem wel tegen. Ik zie ze nog regelmatig zeker three sides. Misschien kan je ook kijken bij een Plato dicht bij joud in de buurt daar zie ik ze ook nog vaak.

Groeten iris

-- iris (irisvanoosten@hotmail.com), June 08, 2001.


Je vroeg of er nog meer versies waren van In The Air Tonight. nou die zijn er zeker. Je heb er nog eentje met Tu Pac. Je hebt een Live Versie van in the air tonight samen met sting en eric Clapton(zonder drums). Je heb ook nog een Live versie samen met led zeppelin. verder de star gate remix van Lil Kim effe anders dan die andere is die. maare dat waren ze

-- Mark Keuning (mark_keuning@hotmail.com), December 14, 2001.

Moderation questions? read the FAQ