Please don't ask me how I feel ..... waar o waar?

greenspun.com : LUSENET : Dance Into The World Of... : One Thread

Hoi allemaal,

Jaren geleden was ik bij een vriend die een (toen nog) LP had van, als ik me niet vergis, Genesis. Daar stond een nummer op dat begon met de tekst: Please don't ask me how I feel, I feel fine ... Volgens mij heet de titel van het nummer ook 'Please don't ask, maar ook dat weet ik niet zeker. Waar o waar kan ik de tekst Ún de CD vinden? Ergens op deze site staat een stukje van de tekst, dus ik dacht het gevonden te hebben, maar ik kan er verder niets mee.

HELP!

Greetings, Cora

-- Cora Kiekebelt (ckiekebelt@gti-group.com), January 15, 2002

Answers

Beste Cora,

Het nummer wat jij bedoeld is inderdaad van Genesis, en heet inderdaad please don't ask. Het komt van het album Duke uit 1980 als ik me niet vergis maar dat weet ik niet zeker, het album is nog gewoon in de winkel verkrijgbaar, volgens mij is die rond de 25 gulden of 10 euro.

Als je wil kan ik je wel een keer de tekst doorsturen als je wilt, laat het me dan even weten voor ik die helemaal ga overtypen.

Groeten Iris

-- iris van oosten (irisvanoosten@hotmail.com), January 17, 2002.


heej cora, wat Iris vertelde was waar het is inderdaad van genesis album Duke, maar waar je hem ook kan vinden en dat is eigelijk veel mooier is op de dvd the making off Face Value, Phil zingt het nummer hierop Live en krijgt op het einde de tranen in zijn ogen, want zoals iedereen weet heeft hij dit nummer geschreven vanwege zijn scheiding maar het klopt dat het maar een klein stukje test is want het is een maar een kort liedje.

-- Mark (mark_keuning@hotmail.com), May 26, 2002.

Moderation questions? read the FAQ